Köp- Hyr och leveransvillkor

Villkor vid hyra

Villkor vid hyra och köp av liftkort: Vid avbokning och uppvisande av läkarintyg återbetalas hela beloppet. Vid avbokning tidigare än 1 vecka innan cykling tas en avgift ut på 200:- per bokad order. Vid avbokning 6 dagar före cykling återbetalas 75% av beloppet per bokad cykel. Vid avbokning 3 dagar före cykling återbetalas 50% av beloppet per bokad cykel. Vid avbokning 1 dag före cykling återbetalas inget. Dock återbetalas alltid hela beloppet för liftkort vid avbokning.

Priser
Moms ingår i priset.

Betalningsalternativ

Svea
Konto/Kreditkort.
 
Faktura / Svea Ekonomi
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.
Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år.
Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Järvsö Bergscykel Park överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar.
Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/bussgods eller med din specificerade leverantör.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan.

Reklamation och returrätt
Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor). Vid bokning av fritidsaktiviteter gäller speciell ånger rätt. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, se: Konsumentverket.se

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

GDPR
Vi på Järvsö Bergscykelpark AB är noga med att alltid hantera dina data på ett säkert sätt och i linje med aktuella lagar och regler. Med EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR 2016/679/EU) som träde i kraft 25 maj 2018 sker en positiv förändring som ger dig mer kontroll över hur din data hanteras och större säkerhet kring dina personliga uppgifter.
Vi vill därför informera dig att dina personuppgifter finns med i våra dataprogram, kontaktregister, PDF-, Word- och Excelmallar i samband med att du har handlat eller hyrt produkter av oss, använt våra tjänster eller varit i kontakt med oss.
Dataprogram, kontaktregister, PDF-, Word- och Excelmallar använder vi för att utveckla affärsrelationer mellan Midama ekonomi AB och Er. De specifika uppgifterna som finns lagrade om just er är:
Namn, Adress, Telefonnummer, E-postadress.
Kortfattad affärsrelaterad historik, ej personlig, Vi vill såklart ha kontakt med dig även i framtiden.
Du behöver inte göra någonting åt detta men om du har invändningar mot att du finns med i vårt dataprogram, kontaktregister, PDF- Word- och Excelmallar ber vi dig att svara på detta mail.

SMS-utskick
Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Hyr & Köp

Information